Professionell städservice

Så städar vi

Vi har alltsedan starten 2007 samlat på oss en stor och trogen kundskara. Något som inte kommer av en slump utan som är frukt av hårt, effektivt och ambitiöst jobb – alltid till låga och fasta priser. Vi erbjuder våra tjänster under alla veckodagar och vi ger därför ett större svängrum för våra kunder som därigenom får en chans till bättre planering. Att anlita oss för exempelvis hemstädning är ett bra sätt att ta bort ett stressande moment i vardagen och där du och din familj får en större möjlighet att hinna med alla era aktiviteter.

Vi erbjuder abonnemangsstädning där du själv väljer intervallerna mellan städtillfällena och där vi anpassar oss helt efter dina behov och önskemål. Självklart med samma städare. I ditt hem ska du känna trygghet och att samma städare kommer vid varje städtillfälle ser vi som en självklarhet. Skulle det uppkomma sjukdom så väljer du själv om du vill att en vikarie ska ta över eller om städningen i fråga ska utebli.

Vi har säkra rutiner gällande nycklar och det gäller även våra rutiner vid anställning där vi bland annat går igenom belastningsregister innan vi skriver kontrakt. Våra anställda är vår största tillgång och det är tack vare dem som vi är ett så uppskattat företag hos våra kunder. Vi genomför löpande utbildningar och vi har har ett unikt system för inskolning där varje nyanställd från grunden – och med vägledning från en mer erfaren städare – får lära sig yrket både teoretisk och praktiskt. Självklart har vi kollektivavtal. Våra anställda jobbar under schyssta villkor. Vi har en uttalad miljöpolicy och några viktiga ledord som vi följer är dessa:

  • Vi strävar efter att använda miljövänliga produkter
  • Vid uppdrag inom Stockholms innerstad så åker vi kommunalt
  • Vi strävar efter att köpa in miljövänliga bilar
  • Vi uppmuntrar våra kunder att köpa in miljövänliga produkter
  • Vi använder microfiber vid våra uppdrag – något som innebär att mindre vatten och rengöringsmedel krävs. Utan att resultatet blir lidande.

Mer än bara hemstädning 

Vi är ett komplett städföretag och vi kan hjälpa dig med det mesta inom städning. För oss är inga uppdrag för stora eller för små och vi vänder oss både til dig som privatperson och till dig som ledare för ett större företag. Vi vet att vi fyller en stor funktion och att vi verkligen gör skillnad i våra kunders vardag. Behöver du hjälp med följande tjänster så är du mer än välkommen att kontakta oss redan idag:

  • Flyttstädning: Vi utför ungefär 200 flyttstädningar i månaden och vi vågar därför påstå att vi är experter inom området. Vi ser till att du slipper krav på ekonomisk ersättning från de nya ägarna till din gamla bostad. Se till att lämna över nyckeln till ett skinande rent hem. Som ett bevis på vår kompetens inom flyttstäd så samarbetar vi med större mäklarfirmor såsom bland annat Skandia Mäklarna, Christer Magnusson Mäkleri, Husman Hagberg och Svenska Mäklarhuset.
  • Fönsterputs: Det kan vara svårt och framförallt tidskrävande att putsa fönster och genom att anlita oss så slipper du smuts, ränder och fingeravtryck på dina rutor. Viktigt är att du meddelar oss hur fönstren ser ut – spröjs, fasta eller avtagbara? – om det behövs stege, hur många fönster det handlar om, om något fönster är ”fastmålat” samt om du vill ha tvåsidig eller en fyrsidig puts utförd. Vidare så vill vi även veta lite om kvaliteten på dina fönster innan vi sätter igång.
  • Storstädning. En av våra mest omtyckta tjänster och lite av ett mellanting av en hemstädning och en flyttstädning. Storstädning någon gång emellanåt gör ditt hus helt fritt från damm och smuts – även på platser där det normalt sett är svårt att komma åt..
  • Visningsstädning: Funderar du på att sälja? Genomför en visningsstädning innan och få till stånd ett bättre slutpris. Att visa upp din bostad från sin bästa sida kan verkligen göra skillnad i plånboken och det gäller inte minst hygien och renhet. Se till att ge dig själv den bästa möjligheten till en budgivning – låt oss sköta städningen innan din visning. Vi anlitas ofta av olika mäklarfirmor och vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs.
  • Företagsstädning. Vi vänder oss både till små och större företag i behov av en inbjudande miljö på arbetsplatsen. God hygien och regelbunden städning leder till bättre stämning, högre produktivitet och minskade sjukdagar. Kontakta oss för er kontors- företagsstädning och låt oss gemensamt hitta en lösning för er samt gå igenom vad som ingår i vår städning. Vi är väldigt flexibla och kan täcka de flesta önskemål och behov ni kan tänkas ha.

Vi erbjuder alltid Nöjd Kundgaranti där du inom 24 timmar – helst samma dag – kan framföra eventuella brister i vårt arbete. Vi rycker då ut och korrigerar dessa och där du inte behöver betala för detta. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd och att du ska bli en återkommande sådan.

Välkommen.